Ouders

Natuurlijk bent u als ouder of bezoeker benieuwd naar de plek waar u uw kinderen heen stuurt. Wij zijn daarom uiteraard altijd bereid om uw vragen te beantwoorden. U kunt veel informatie vinden op de pagina Het Feest. Mocht u nog meer vragen hebben dan kunt u hieronder ook al een aantal antwoorden vinden.

Antwoord op vragen

  • Wie organiseert Het Groep 8 Feest?

De organisatie van het Feest is in handen van Feesterij De Bok. Feesterij De Bok is een discotheek in Aalsmeer. Thomas Zekveld is de uitbater.  Verdere organisatie en het contact naar de scholen wordt geregeld door Eric Spaargaren. Hij kwam ook op het idee om een feest te organiseren speciaal voor de kinderen uit groep 8. Hij is leerkracht van een groep 8.

  • Wordt er alcohol verkocht?

Nee, de avond is 100% alcoholvrij. Dit betekent dat er aan niemand alcohol geschonken wordt tijdens de avonden. Tevens is het gebruik van drugs natuurlijk niet toegestaan, ook roken mag (natuurlijk) niet. Er worden op deze avond ook geen Engergy drinks (zoals Red Bull of AA) verkocht.

  • ..maar Feesterij de Bok schenkt op sommige avonden toch wel alcohol?

Feesterij de Bok schenkt op andere avonden wél alcohol, echter tijdens deze avond in de discotheek niet. De volwassenen kunnen niet naar de discozaal en andersom. Er is een gescheiden entree.

  • Waarom gaat de deur al om half 9 dicht?

Door de kinderen te laten arriveren binnen het uur is er een goede doorstroom naar de zaal mogelijk. Ook qua het efficiënt inzetten van personeel is dit handig. Tot half 9 is het mogelijk om binnen te komen. Mocht half 9 echt te vroeg zijn dat moet je met een volwassene naar de deur komen die uitleg geeft over de late aankomst.

  • Waarom moet mijn kind tot half 11 blijven?

Het feest wordt samen afgesloten om half 11. Daarna gaat de garderobe open en mag uw kind naar buiten. Wij hebben liever niet dat er voor half 11 weggegaan wordt van de feestlocatie omdat wij daar geen toezicht op hebben. Mocht half 11 echt te laat zijn dat moet er een volwassene naar de deur komen die het kind of de kinderen ophaalt. U kunt uw auto het beste parkeren (bij de Waterlelie of bij FC Aalsmeer) en voor de deur van De Bok wachten. 

  • Wat zit er allemaal bij de prijs in?

Voor de prijs van 6 euro krijgt uw kind een drankje, een reep chocola (als twix of bounty) en de bemande garderobe.

  • Hoeveel kost een losse consumptie?

Voor 2 euro zijn er extra consumpties als appelsap, sinaasappelsap of frisdrank te krijgen.

  • Mijn kind zit niet in Aalsmeer of Kudelstaart op school, mag het dan ook komen?

Nee, helaas niet. Door het grote succes van Het Groep 8 Feest kunnen wij helaas niet meer kinderen toelaten dan de kinderen die in Groep 8 zitten in Aalsmeer en Kudelstaart.

  • Mijn vraag staat hier niet bij…

Mocht u nog steeds met een vraag zitten; u kunt hieronder uw vraag stellen. Wij proberen dit z.s.m. te behandelen.

Stel hier uw vraag

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s